Sider Navigation Menu

Tilbud fra Skippers Stue: Book en udflugt og få en Ækvatordåb

Museet på Vestergaard ligger 500 meter fra havnen, På samme ejendom som øens festival afvikles. Her er også en ambassade for skibsreder O. P. Anderson og hans legendariske brændevin.

Museet på Vestergaard ligger 500 meter fra havnen, på samme ejendom som øens festival afvikles. Her er også en ambassade for skibsreder O. P. Anderson og hans legendariske brændevin.

Når du beslutter dig for en sommerudflugt med familie, virksomhed eller din forening – og når turen er booket – får du tilsendt de to bøger om Skipper og Flying Enterprise. Så kender du lidt af Øhavets Maritime Museums historie når vi mødes på Skarø. Gælder ved minimum 10 voksne. Kontakt bjarne@bekker.dk for yderligere information om ledige datoer, deltagerantal og eventuelt særlige ønsker.  Du kan også ringe på 6323 0000.

BEBOERNE i Det sydfynske Øhav har altid vist, at de befandt sig midt i verden. På Drejø er der tre mil til Taasinge, tre m,il til Fyn og tre mil til Ærø. Men Ækvatorlinjen går, som min globus bekræfter, tværs gennem Skarø. Helt præcist ligger den landværts linie i O. P. Andersons ambassade.

BEBOERNE i Det sydfynske Øhav har altid vidst, at de befandt sig midt i verden. På Drejø er der tre mil til Taasinge, tre mil til Fyn og tre mil til Ærø. Men Ækvatorlinjen går, som mit forlags globus bekræfter, tværs gennem Skarø. Helt præcist ligger den landværts linie midt i O. P. Andersons ambassade.

2 Kommentarer

 1. Hejsa
  Der står ikke noget om pris, mad, m.v. max antal
  Der er nogen, der taler om at lave en “aktionsgruppe”, hvor man vil støtte bl.a. Rebellen fra Langeland, og så holde det i Fulton regi, for at støtte Rebellen og mindes Mogens Frohn Nielsen
  Har sådan noget interesse og lidt om pris m.v.

  • Hej Leif. jeg er nedlagt på 5. dag med diværste betændelser i det gamle kadaver. så jeg kan end ikke gå ud til køleskabet.
   det er da en fremragende ide. klaus birch, der har fulgt kampen i tre år, er min svigersøn. han lavede for år tilbage en film om fulton og skipper.
   der er ikke noget om priser for alt skal kunne lade sig gøre. færgen koster 90 kr.jeg kan levere alle former for mad fra fisk til gammeldags oksesteg for en hund- mere end 100 er der ikke plads til. men som sagt vil klaus og ole helt sikkert støtte op. hvor er du fra? lad os fortsætte på bjarne@bekker.dk indtil videre.

Har du en kommentar til indlægget? Så skriv din mening!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *