Sider Navigation Menu

Der vil altid være små hunde, der går og pisser!

Om

EFTER BISÆTTELSEN 1. oktober 201o i Emdrup Kirke ved Utterslev Mose kom Dennis hen til mig med en A3-kuvert. Vi var kun 12 inviterede deltagere i bisættelsen; en af de mest usædvanlige, gribende, hjertevarme og hylende morsomme begravelser, jeg har været med til. Med 43 års oplevelser i mit journalistiske livs bagage har det ellers ikke skortet på usædvanlige begivenheder. Men Skippers jordefærd vil ingensinde gå i glem. Men den beretning får du en anden gang.

DENNIS havde et par ord med fra Skipper. Resten kunne jeg læse i kuverten: Men hovedbudskabet skar Dennis ud i pap: ”Hvis du ikke bruger tegningen på side to og tre i bogen, får du ingen plads i Sankt Peters Bodega. Der skal Skipper stå ved baren og I skal synge og spille visen om englene, der har bare tæer og sidder ude i det gode vejr! Det er klart, at en sådan ordre, som de fleste andre fra Skipper, skal adlydes og derfor kan du se Skippers tegning i fuld størrelse i bogen. Gå selv på jagt i tegningens detaljer. Den er fra 1989, to år efter at Skipper forlod sit livsværk, men rejste sig og skabte en helt ny tilværelse. Det skyldtes ikke mindst en nær ven, daværende udenrigsminister Uffe Ellemann Jensen. Da Skipper lå på Odense Universitetshospital efter selvmordsforsøget, kom der et telegram fra Litauen:

Kære Skipper, uanset hvor stort og smukt et hus, du bygger vil der altid være små hunde, der går og pisser op ad det. Rejs dig op og kom videre….

 

Har du en kommentar til indlægget? Så skriv din mening!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *