Sider Navigation Menu

20 af Skippers bøger netop udgivet som ebook. Stort opslagsværk og dokumentarfilm 1. april.

Frem mod datoen for Mogens Frohns fødsel på Lærkenborg Gods ved Kalundborg 1. april 1935, hædres »Skipper« for sit livsværk. Selvom mange ønsker at sejle manden, der ændrede livet for 742 »hvalpe«, helt ud på glemselens hav, sker det ikke!

Onsdag den 1. april, hvor Skipper ville være fyldt 85 år, markeres den store personlighed med en række enkeltstående begivenheder. Allerede nu er der ved en aftale mellem Bekkers Forlag og Lindhardt&Ringhof samt Forlaget SAXO udgivet 16 af Mogens Frohn Nielsens 22 bøger. Endnu fire ebøger følger i løbet af efteråret.

På Skippers fødselsdag udgives en erindringsbog. Et stort billedværk, baseret på det enorme arkiv, han og »Farmor«, Gerda Frohn Nielsen, efterlod sig. Med den store tillid og ære, Rigmor og Mogens Frohn Nielsen viste ved at gøre mig til universalarving, fulgte også flere hundrede arkivkuverter, et par tusinde dias samt album med billeder fra hverdagene i Skippers 17 år med Fulton.

Det bliver frem mod et releaseparty i Svendborg onsdag den 1. april 2010 til et historisk billedværk. I løbet af efteråret bliver der mulighed for at deltage i arbejdet med at hædre den mand, der gav navnet Fulton liv i Danmark. Men også mulighed for at tilmelde sig festlighederne.

Med Skipperhilsen Bjarne Bekker
bjarne@bekker.dk

1. april 1970 grundlagde Skipper og jeg et venskab, der holdt i 40 år. Han døde på min fødselsdag 27. september 2010.


Har du en kommentar til indlægget? Så skriv din mening!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *